Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Прекратяването на дербито стигна и до цяла Европа, румънските медии гръмнаха

Прекратяването на Пловдивското дерби вчера обиколи цял свят. Една от най-известните информационни агенции в света Ройтерс отрази прекратяването на дербито с доста обширна статия.

Сайтът на Евроспорт също спомена за прекратяването на двубоя, като цитира Ройтерс.

Всички медии в Румъния гръмнаха, като голяма част от тях оставиха статията за прекратеното дерби на топ новините.

Медиите споменават, че в България са се получили грозни сцени и Серджан Лукин е бил уцелен с факла, а след това бомбичка падна близо до него и като по чудо той не е пострадал.

Reuters.com

Reuters

Sport.ro

sport.ro

Prosport.ro

prosport

Gsp.ro

gsp.ro

Fanatik.ro

fanatik.ro

Dolce-sport.ro

dolce sport

Digisport.ro

digi sport

Следи всичко след прекратяването на Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

12 Коментара

  1. Аз съм локомотивец и се разграничавам тотално от действията на 20-30 лумпена които си мислят че спасяват локомотив с подобни серсемлъци!!!! Детски гъзове дето се изживяват на спасители!!! И мисля че интелигентните локомотивци са много повече и нямат нищо общо с тея агресивни глупаци!!

  2. Аз съм локомотивец и се разграничавам тотално от действията на 20-30 лумпена които си мислят че спасяват локомотив с подобни серсемлъци!!!! Детски гъзове дето се изживяват на спасители!!! И мисля че интелигентните локомотивци са много повече и нямат нищо общо с тея агресивни глупаци!!

  3. Не е необходимо да се дърляте. Видяхме какво стана. Бомбичката падна много близко до него. Това поне видях и дано не се случи някой да е близо до подобно нещо. Даже и пиратка може да ти откъсне пръст. И на това съм свидетелка. Така че с подобни избухватели шега не бива. Затова отсега нататък яка проверка на феновете и никакви пиратки и каквото и да е друго. НИ-ЩО!!! Явно с позволеното се прекалява. Никакви бутилки и тем подобни. ПРеди мача да се забрани употреба на всякакъв алкохол. И да си си купил билет, употребил ли си алкохол – извън игрището. Да е за урок. ИЗобщо правилата трябва да станат по-взискателни, за да няма извънредни произшествия.

  4. Тия жълти фесове са най-големите комици,Бомбичката падна на 3-4 метра от него и тоя шаран колко по късно се хвана за главата просто не е истина.Жалка жълта сган.

    1. Ясно. Седнал малък пикльо да говори кога се пада след хвърлена бомба без да знае какъв е ефекта СЛЕД като гръмне. Жалкия си ти и тези, които с това си мислене и малоумните си действия съсипвате всичко хубаво.

    2. По-големи злобари и простаци от феновете на локо НЯМА.Ама не можете да го разберете,щото ви са гладки мозъците и това което правите ще ви застиГне,не си мислете ,че ще ви се размине.Всеки си плаща………

    3. Жалки гнусни цигани,умишлено правите тези простотий на Великден за вас празници са байрамите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker