бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Преди Славия – Локомотив Пловдив – превю и вероятните състави

Отборът на Локомотив Пловдив гостува на Славия в столицата днес от 16:00ч. Двата отбора заемат незавидни позиции в класирането на А група, като “белите” са девети с 12 точки, а “смърфовете” заемат десетата позиция с 10 точки. Интересното в този двубой е, че ако Локомотив победи, то двата отбора ще разменят местата си в класирането.

Аргументите за евентуална победа на “черно-белите” идват от добрите впечатления оставени през последните две домакинства, съответно срещу Литекс и Левски, където Локомотив спечели общо 4 точки. Пловдивчани традиционно играят трудно на стадиона в квартал “Овча купел” и не могат да се похвалят с положителна статистика.

Традициите обаче не винаги са устойчиви във времето и всеки един момент биха могли да се нарушат, като подобно нарушаване ще се опитат да направят момчетата на Христо Колев в студения петъчен следобед. Освен всичко друго “белите” влизат в мача с три последователни срещи без загуба в мачовете им от първенството, като най-скорошния от тях е победата с 2:0 на негостоприемния стадион Бончук срещу отбора Марек.

Едно е сигурно – и двата отбора имат всички предпоставки да търсят победата от първата до последната минута и да задоволят претенциите на зрителите по трибуните и пред екрана, а кой ще извлече максимума от срещата ще разберем след изтичането на пълните 90 минути в София.

Вероятният състав на “черно-белите” според TribunaPlovdiv.bg:

12
Господинов
17
Дяков
15
Грънчов
20
Молдованов
4
Филипов
23
Траянов
18
Наков
10
Якимов
22
Сандански
21
Карагарен
11
Камбуров

Какво мисли най-добрият букмейкър за срещата:

Лицензираният онлайн букмейкър за България – Betfair поставя страхотен коефициент от 5.5 за отбора на Локомотив срещу 1.63 за тима на Славия и 3.85 за равенство.

Възползвате от страхотната функция Cash out, с която може да изтеглите печалбата си от даден фиш във всеки един момент, като по този начин можете да си гарантирате печалбата или да си намалите загубите си. Възползвайте се и от бонус за “Добре дошли” от 30 €. Регистрирай се и само сега вземи ексклузивната оферта от ТУК.

ОЧАКВАЙТЕ СНИМКИ И ВИДЕО ОТ ДВУБОЯ В TRIBUNAPLOVDIV.BG

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker