„А“ ОФГМарицаФутбол

Преди баража за “В” група Марица – ФК Стара Загора

“Марица” излиза за един от най-важните си мачове през този сезон, баражът от предварителния кръг на квалификациите за попълване на Югоизточна “В” група срещу тима на ФК “Стара Загора”.

След труден и противоречив сезон в “А” ОФГ, маричани достигнаха до баражите, където нямаха късмет и изтеглиха възможно най-тежкия жребий. В отбора обаче цари приповдигнато настроение и вяра в успеха. Всички футболисти са на лице и тренират на пълни обороти. Срещата в събота е на емблематичния за града ни стадион “Пловдив”. Това място помни много футболни битки. Помни много пловдивски футболни успехи и победи… Помни много щастливи футболни вечери… Всички фенове на “жълто-сините” вярват, че и събота вечер ще е такава за тях.

ФК “Стара Загора” е млад клуб, който залага на своята ДЮШ. Развитието и е приоритет за клуба. В тези групи клубът е шампион при старшата възраст, а във всички останали възрастови групи е в топ 4. Мъжкият отбор през този сезон е победител в “А” ОФГ – Ст.Загора, без загуба – 12 победи и 1 равен от 13 мача. Състава е почти изцяло от млади футболисти, повечето от които са юноши на клуба.

Старозагорци имат стабилен спонсор зад гърба си – рециклираща компания. Треньор на мъжкия тим е Слави Жеков – бивш капитан на “Берое”. При победа над заралии, “жълто-сините” ще играят в сряда втори бараж, срещу “Левски” (Крумовград), отново на стадион “Пловдив” Срещата срещу старозагорци утре започва в 18 часа, а маричани се надяват, както в доброто старо време, на стадиона да дойдат много фенове и на другите пловдивски отбори, които да подкрепят кършиякалии в така важният за тях мач-бараж.

Официална Фейсбук страница на Марица Пловдив

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker