Анализи и коментариБотев ПловдивЛокомотив Пловдив

Право на отговор! Да си поговорим за морал и още нещо…

Скъпи читатели на TribunaPlovdiv.bg, искрено Ви се извиняваме за ненужния цирк, в който косвено Ви забъркваме.

Ако трябва да сме честни, далеч не сме желали да се стига до това, но понякога единствено да замълчиш не е достатъчно.

В журналистиката и в живота всеки иска да е пръв. Ние се стремим да го правим всеки ден, но за съжаление не винаги успяваме. Въпреки това обаче, ние винаги сме се стремяли да търсим истината, да търсим извора на информацията, да потвърждаваме или опровергаваме дадена новина, за да може тя в най-пълна степен да отговаря на един-единствен признак – истиността.

Ако дадена новина не е наша, то ние я превръщаме в наша, като се “поровим” и опитаме да разберем това, аджеба, истина ли е, или е лъжа. Когато стигнем до нейната същина, ние публиквуаме всичко в прав текст, без да търсим облаги от това.

Пишем за всичко, което би помогнало на читатели да прозрат най-точно къде се намира и как може да се стигне до истината – прословутата думичка, която в нашата професия често се среща с изкривено значение.

Така до днес, когато нашият екип понесе опит за цензура. Опит за цензура не от кого да е, а от друг наш колега – PlovdivDerby.com, нещо, което не ни се беше случвало и нещо, което не бихме толелирали. Беше ни едва ли не казано, какво да пишем и питаме, а това точно при нас, за разлика от други, няма как да стане!

И тъй като вече започнахме да пишем, няма как да спрем до тук. Честно казано, абсолютно смешно е, на нас да ни се говори за морал, тъй като ние никога не сме мълчали по болните теми в пловдивския, и не само, спорт.

Желаем само да припомним един любопитен, но изключително “черен” ден за вашия журнализъм… Питаме ви къде бяхте Вие, уважаеми, когато стотина деца и родители искаха някой да чуе думата им, при освобождаването на Митко Джоров от поста Директор на школата на Локомотив (Пд)? Защото ние не Ви видяхме, а и те не Ви видяха. Видяхме само редица благодарности от родители и деца, че НИЕ сме единствените, които чуха гласа им. А защо Вас ви нямаше ли? И ние, и Вие, и нашите читатели знаем истината.

Колкото до опитите Ви да ни изкарате, че сме copy/ paste медия, даже не мислим и да Ви отговаряме…

Искаме да Ви попитаме също такъв страх ли поражда TribunaPlovdiv.bg, че дори не споменахте името ни в материала Ви, в който ни плюете публично?

Няма смисъл от вадене на “кирливи ризи”, тъй като и този път ние ще замълчим.А повярвайте ни, има какво да кажем.

ПС: “Можеш да излъжеш себе си, но не и читателите си”, това ти ми го каза, Андро. Май си го забравил, не се опитвай, няма да ти се получи.

ПС 2: Повярвай, нашите читатели са с много по-различно битие.

Подобни

6 Коментара

  1. toq andrei da si eba maikata za 2lv prodade i jyltoto otbor4e toi e dokazana toto prostututka i nz oshte nashte kak ne go gonat ot nashiq stadion dokazan bokluk navremeto bieshe malkit deca

    1. Как да го изгониш като ги обслужва? Росенчо му дава парички и той си прави пас какви са некадърници.Примера с Джоров който са дали е достатъчен.Заради рефана който също му плаща той си прави пас

  2. Андрей е платена к*рва.Който плати за него пише.Той да говори за кое е правилно в занаят като журналистиката е комично

  3. Момчета дори нямаше смисъл да пишете такова нещо заради тези неграмотници. Вместо да пишат фермани че са номер едно а те го правят нон стоп,да седнат да научат българския език и да спрат със селския си нрав. Всеки фен си чете даден сайт,всеки си има любим,но днес подлогите на Рефана и на кой ли не пак паднаха много.

    Продължавайте така

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker