Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Последният валс на старите кучета

Четвъртата за сезона битка за Пловдив ще е с по-особен характер за няколко играчи от двата тима. Днешният сблъсък може да е последен валс под тепетата за лидерите на Локомотив – Мартин Камбуров и Здравко Лазаров, и за двама от най-опитните в Ботев – Веселин Минев и Иван Цветков.

Всеки един от тях има нужния опит сам да реши дербито и го е правил. Последният пример е Цветков, който влезе като резерва и донесе успеха на “канарчетата” на “Васил Левски” тази пролет в последната минута. Неговият договор, както и този на Минев обаче изтичат в края на сезона и едва ли ще бъдат подновени. Затова днешния мач е отличен шанс да останат завинаги в сърцата на феновете.

Камбуров вече обяви, че след края на шампионата напуска “Латуа”, Лазаров пък е на предела на силите си, но това не им пречи да са най-добрите в черно и бяло. За тях Локо е над всичко и всички.

Тонът вече е зададен, остава само танцьорите да излязат на дансинга.

Тема спорт

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker