Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Арестуваха привържениците на Ботев и Локомотив рано тази сутрин – разказ от първо лице

Фенове на пловдивските Локомотив и Ботев Пловдив са били отведени от домовете им тази сутрин от полицията. Привържениците на Ботев и Локомотив да привикани за справка в полицията.Привържениците са разпитвани дали ще ходят на насрочения за днес протест в София.

Вижте какво разказа един от потърпевшите за TribunaPlovdiv.bg:

“Прибирах се от работа, когато полицаите нахлуха в дома ми. Без да ми дават обяснение ме отведоха на сила в районното. През цялото време питах какво е станало, защо ме задържат, но никой не ми даде обяснение. Един от полицаите измърмори, че е станало престъпление в района. Аз си помислих, че може би някой бой е станал, но знаех нищо. Те не носеха никаква призовка. След като ме отведоха в районното управление започнаха да ме разпитват за протестите. Искаха да знаят дали ще бъда там днес. Най-накрая ме освободиха, защото имали заповед да ни държат до 11 часа. Знам за още много хора, които са ги задържали по същата схема. ”

Телефона на Ели Ваташка е прегрял тази сутринта. От цяла България звънят ултраси, които са задържани. В София над 100 привърженици на Левски са били привикани по районните управления по същата схема.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker