betano bonus kalendar
НационалиФутбол

Попов: УЕФА може да прати мача и в Царско село! СДВР: Организаторът на протеста е фен на Левски или ЦСКА

СДВР и БФС дадоха съвместна пресконференция, на която разясниха как ще протече организацията покрай футболната среща между България и Унгария от квалификациите за Европейското първенство.

Органите на реда допълниха, че днес имат среща с организатора на протеста, загатвайки, че той е фен на един от двата клуба – Левски или ЦСКА – София.

Ето какво заяви изпълнителният директор на БФС – Борислав Попов:

„УЕФА решава защо не трябва да има фенове и препоръчва да се играе пред празни трибуни. Ако някой не е останал убеден, аз не мога да коментирам повече. Има хора, които смятат, че Земята не е кръгла. Има цяла структура, която се занимава със сигурността на международните футболни срещи. Тя също събира информация и на база на анализ те взимат решение. Строго препоръчват да няма продажба на билети“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 200 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Аз не съм избиран, а назначен. Мога да бъда уволнен. Това е във връзка с моята оставка. Ще присъствам на мача. Искам националният ни отбор да върви напред. „Забравя се, че футболната дейност е подробно регламентирана правна дейност. Когато има проблем, асоциацията домакин трябва да представи и резервен стадион.

Ако УЕФА реши, може да прати мача и на Царско село. Разград е коментиран. Не сме изразявали позиция къде да бъде мачът. Решението е на УЕФА. Стадионите в България, които могат да приемат такива мачове, не са много“.

Ето и какво казаха от СДВР:

“Не познавам хората, които са качили тези събития. Кратък е периодът от време, за да преценим каква ще е бройката на участниците. Относно разрешени събития – до този момент няма. Разрешителните и съгласувателни писма се издават от Столичната община. Организатор е представител на столичен клуб. Познат е по физиономия. Направили сме среща с него. След 16:30 часа ще има повече яснота. Силно се надявам участниците в спонтанния протест да се съберат на улица “Гурко”, да проведат законния си протест, но да не опорочат футболната среща.

Три охранителни фирми са наети да обезпечат сигурността на спортното съоръжение. Ако се наложи, ще окажем нужното съдействие. Хората, които участват в тези мероприятия, ще бъдат допуснати в обособена зона и вие ще я видите. Ще се въздържа кой е представител на футболния клуб, столичен е, с голяма аудитория, те са два.

1600 служители са ангажирани, могат да се привлекат и още.

СДВР за всяко едно мероприятие работи със социални партньори. Когато има такова голямо мероприятие, се придобива, обобщава и анализира информация. Тази информация се придобива чрез различни партньори, както отива и от нас към тях. Когато може да се опорочи дадено събитие, се изразява мнение – дали ще бъде прието или не, е друг въпрос. Но ние ще продължим да действаме по този начин.

Първоначално протестът бе заявен за 21:45 часа да се проведе на спортното съоръжение. В момента е около спортното съоръжение, тоест на други точки. Представете си служители от самото начало да са наредени на пистата и по пътеходите как ще изглежда самото съоръжение.

Никога СДВР не е казвала, че не може да не се справи с което и да е мероприятие. Дори когато футболната среща бе решено да е в Пловдив, СДВР предложи да окаже съдействие на колегите от Пловдив”.

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker