Ботев ПловдивФутбол

Поляци си харесаха Стивън Петков!

Полският Ягелония (Бялисток) е подготвил оферта за нападателя на Ботев (Пловдив) Стивън Петков, твърди “Тема спорт”. Тимът има големи шансове да се пребори за титлата в Екстракласа и иска да подсили атаката си с 22-годишния футболист.

Ръководствата на двата клуба вече са осъществили контакт. Поляците са отправили предложение в размер на 150 000 евро. “Жълто-черните” все още чакат официална оферта от страна на Ягелония, но не е ясно дали ще се съгласят да се разделят с юношата на Левски.

През есента Петков бе със статут на резерва при “канарчетата”, но въпреки това впечатли с представянето си. Бившият юношески национал изигра 14 мача за пловдивчани, като бе на терена едва 423 минути. Нападателят показа завидна ефективност и се отчете с 9 гола, повечето от които решителни. Стивън се разписа 5 пъти в Първа лига и 4 за Купата на България.

Ботев вече се раздели с един нападател – Фернандо Виана, който премина в Ал Дафра. На негово място бе взет Диого Кампос.

В същото време “жълто-черните” са получили няколко запитвания за Стивън Петков, но най-сериозен е интересът на Ягелония.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker