Ботев ПловдивИгриЛокомотив ПловдивТопФутбол

Полуфинал 2: Илиев срещу Вутов, Неделев е първият финалист в турнира

Време е за втория полуфинален сблъсък в Купата на TribunaPlovdiv.bg: Кралят на Пловдив!

Един срещу друг в него се изправят футболистът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев и футболистът на Ботев (Пловдив) Антонио Вутов.

Припомняме ви, че в първия полуфинал от турнира на TribunaPlovdiv.bg, Тодор Неделев надви Бирсент Карагарен и стана първият финалист в турнира.

От вчера (14 май) в 12:00 часа, всички любители на пловдивския футбол могат да гласуват и за втората двойка от полуфиналите във Фейсбук страницата на TribunaPlovdiv.bg. В нея са Димитър Илиев срещу Антонио Вутов, като футболистът, който събере най-много гласове през следващите 7 дни, ще бъде вторият финалист за Купата.

Припомняме Ви, че за да бъде прозрачно гласуването, то ще се проведе изцяло във Фейсбук страницата на TribunaPlovdiv.bg. Всеки наш читател има право на един глас на анкета. Гласуването ще се случва с бутоните like (харесване) и love (сърце), като за да участвате трябва да сте харесали страницата ни. Важно е да знаете, че всяка анкета ще бъде с продължителност една седмица.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker