Локомотив ПловдивФутбол

Полицейско положение на Лаута, униформени окупират стадиона

В истинско полицейско положение ще се превърне стадион “Локомотив” утре, когато “черно-белите” ще се съберат на първа тренировка за сезона, съобщава marica.bg. Очаква се униформените служители на реда да бдят около стадиона още от сутринта, тъй като се очаква феновете на Локомотив да опитат да съботират първата тренировка на отбора за годината. Привържениците се заканиха да не допуснат треньори и футболисти доведени от Коко Динев. Такъв е случая с Емил Велев, който бе назначен за нов главен мениджър. Очаква се много нови играчи да се появят в Локомотив. Спрягат се имената на един куп играчи, като точно кои ще подпишат договор с “черно-белите” ще стане ясно до края на седмицата.

Емил Велев вече изрази желание за разговори с феновете, но не е ясно как ще бъде приет. Помощници на Велев ще бъдат Любомир Симов, Христо Колев-Баката и Михаил Ролев. Новият изпълнителен директор на “черно-белите” е Тодор Лучев.

При всички положения утре на Лаута ще е интересно. Стартът на подготовката е насрочен за 11 часа.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker