бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

От Ботев (Пд) излязоха с позиция относно инцидента в Разград

След като се запозна с наличните видеозаписи, мнението на старши треньора и разразилата се медийна шумотевица по въпроса, ръководството на ПФК „Ботев” изразява следната позиция, касаеща инцидента между Николай Костов и привърженик на ПФК „Лудогорец” по време на мача между двата отбора от II-ия кръг на Първа професионална лига:

ПФК „Ботев” счита за недопустимо поведението на запалянкото и определя като пропуск в организацията на реда и сигурността на стадиона, допускането на действията от негова страна, на които всички станахме свидетели.

ПФК „Ботев” не оправдава реакцията на старши треньора в отговор на провокацията срещу него.

ПФК „Ботев” няма възражения по отношение на наказанията, определени от ДК на БФС на база текстоветe в Дисциплинарния правилник за сезон 2016/2017.

Ръководството на ПФК „Лудогорец” постъпи коректно и поднесе своевременно своите извинения както на „Ботев” като Клуб, така и лично на Николай Костов за случилото се.

ПФК „Ботев” осъжда категорично всякакъв вид провокации, непристойно поведение, насаждане на изкуствено напрежение и погазване на морала по футболните стадиони и призовава за повече уважение между участниците във футболния живот в България, част от който са и медиите.

В цялата си история футболен клуб „Ботев” Пловдив се е стремил с личен пример да изтъква положителните страни на най-обичания спорт и да възпитава широката футболна аудитория в ценностите на спорта. В името на духа на нашия Клуб ще продължим да следваме тази линия на поведение и ще призоваваме за положителна промяна в манталитета на българския футбол.

Източник: botevplovdiv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker