Новини

Подробности около арестуването на Камбуров

0 коментара 📁 Из града, Футбол 🕔27.май 2019
Подробности около арестуването на Камбуров

Станаха ясни подробностите около ареста на Мартин Камбуров, пише “Марица”. Оказва се, че причината за задържането му са подхвърлени 30 лева на капака на автомобила, който бил закопчан със скоба.

“Футболистът трябвало да пътува за София. Той спрял за броени минути пред дома си на пресечката на ул. “Полк. Сава Муткуров” и “Луда Яна”. Бил с колата на приятелката си Гергана – Фолксваген Бийтъл. Щом слязъл, видял униформени служители да му слагат скоби на колата.

Камбуров обяснил, че бърза и поискал да плати веднага 30-те лева, за да бъде освободен автомобилът. Футболистът обаче имал само 20 лева в себе си и затова поискал десетачка заем от свой приятел. След това хвърлил двете банкноти на капака и седнал в колата, готов да потегли. Припряното му поведение обаче не се харесало на полицая. Униформеният няколко пъти го предупредил да се успокои, защото ще го арестува. Накрая не го изтърпял и му щракнал белезниците за неподчинение на орган на властта.

В същото време към тях се приближил друг човек от квартала, който започнал да снима случващото се с телефона си. Тъй като отказал да се легитгимира, той също бил задържан и отведен в Трето районно. По неофициални данни той е един от организаторите на протестите в защита на парка зад хотел “Санкт Петербург”.

Очаква се Камбуров да бъде освободен от ареста днес, около обяд.

Арестуваха Мартин Камбуров!

Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *