бетано най-добър сайт за слот игри
Из градаФутбол

Подробности около арестуването на Камбуров

Станаха ясни подробностите около ареста на Мартин Камбуров, пише “Марица”. Оказва се, че причината за задържането му са подхвърлени 30 лева на капака на автомобила, който бил закопчан със скоба.

“Футболистът трябвало да пътува за София. Той спрял за броени минути пред дома си на пресечката на ул. “Полк. Сава Муткуров” и “Луда Яна”. Бил с колата на приятелката си Гергана – Фолксваген Бийтъл. Щом слязъл, видял униформени служители да му слагат скоби на колата.

Камбуров обяснил, че бърза и поискал да плати веднага 30-те лева, за да бъде освободен автомобилът. Футболистът обаче имал само 20 лева в себе си и затова поискал десетачка заем от свой приятел. След това хвърлил двете банкноти на капака и седнал в колата, готов да потегли. Припряното му поведение обаче не се харесало на полицая. Униформеният няколко пъти го предупредил да се успокои, защото ще го арестува. Накрая не го изтърпял и му щракнал белезниците за неподчинение на орган на властта.

В същото време към тях се приближил друг човек от квартала, който започнал да снима случващото се с телефона си. Тъй като отказал да се легитгимира, той също бил задържан и отведен в Трето районно. По неофициални данни той е един от организаторите на протестите в защита на парка зад хотел “Санкт Петербург”.

Очаква се Камбуров да бъде освободен от ареста днес, около обяд.

Арестуваха Мартин Камбуров!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker