бетано най-добър сайт за слот игри
Букмейкърски новини и казино бонусиТопФутбол

Победи експертите и бъди на финала на ЛЕ и играй на същия стадион с новата игра на bwin

Финалът на Лига Европа наближава след като сега предстоят четвъртфиналите в турнира. bwin организира нова специална промоция за турнира, на който е и официален спонсор.

Мечтали ли сте да бъдете на същия терен като играчите във финала на УЕФА Лига Европа? Искате ли да гледате финала в турнира УЕФА Лига Европа на живо на стадиона в Севиля на 18 май т.г.? bwin ви предлага шанса да направите всичко това и да спечелите невероятно изживяване за вас и ваш приятел.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Просто победете експертите им в играта с прогнози за шанса да гледате на живо финала в УЕФА Лига на Европа в Севиля на 18 май т.г. и след това изживейте реално усещането да играете на сакралния терен в bwin Fans Final на 19 май т.г.

Ето какви са стъпките:

  • Прогнозирайте резултата в избрани мачове от УЕФА Лига Европа и УЕФА Европа Лига на конференциите.
  • Ако познаете правилно резултатите – взимате пълен комплект точки. Ако познаете коректно само изхода, но без крайния точен резултат, получавате половината точки.
  • Ще има 5 кръга с прогнози (осминафинали х 2, четвъртфинали х 2, първи полуфинални мачове) и с напредването на турнира ще получавате повече точки за правилните ви прогнози за изход/краен резултат.

ИГРАЙ ЗА БОНУСА ➡️

  • За всеки кръг с мачове – ако победите експертите ни, получавате равен дял от награден фонд 20 000лв.
  • Ако победите експертите ни в цялостното класиране – ще вземете равен дял от награден фонд 50 000лв.
  • Най-добрите топ 5 играчи в цялостното класиране ще спечелят билети да гледат финала на УЕФА Лига Европа И да играят в нашия bwin Fans Final.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker