БукмейкърТопФутбол

Победи експертите и бъди на финала на ЛЕ и играй на същия стадион с новата игра на bwin

Финалът на Лига Европа наближава след като сега предстоят четвъртфиналите в турнира. bwin организира нова специална промоция за турнира, на който е и официален спонсор.

Мечтали ли сте да бъдете на същия терен като играчите във финала на УЕФА Лига Европа? Искате ли да гледате финала в турнира УЕФА Лига Европа на живо на стадиона в Севиля на 18 май т.г.? bwin ви предлага шанса да направите всичко това и да спечелите невероятно изживяване за вас и ваш приятел.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Просто победете експертите им в играта с прогнози за шанса да гледате на живо финала в УЕФА Лига на Европа в Севиля на 18 май т.г. и след това изживейте реално усещането да играете на сакралния терен в bwin Fans Final на 19 май т.г.

Ето какви са стъпките:

  • Прогнозирайте резултата в избрани мачове от УЕФА Лига Европа и УЕФА Европа Лига на конференциите.
  • Ако познаете правилно резултатите – взимате пълен комплект точки. Ако познаете коректно само изхода, но без крайния точен резултат, получавате половината точки.
  • Ще има 5 кръга с прогнози (осминафинали х 2, четвъртфинали х 2, първи полуфинални мачове) и с напредването на турнира ще получавате повече точки за правилните ви прогнози за изход/краен резултат.

ИГРАЙ ЗА БОНУСА ➡️

  • За всеки кръг с мачове – ако победите експертите ни, получавате равен дял от награден фонд 20 000лв.
  • Ако победите експертите ни в цялостното класиране – ще вземете равен дял от награден фонд 50 000лв.
  • Най-добрите топ 5 играчи в цялостното класиране ще спечелят билети да гледат финала на УЕФА Лига Европа И да играят в нашия bwin Fans Final.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg