бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболПловдивчани

Пловдивчанин прави пробив в националния отбор по волейбол

Пловдивският волейболист Стефан Чавдаров направи своя пробив за националния отбор на България.

Централният блокировач получи покана от старши треньора на националите Силвано Пранди и се подготвя повече от месец със състава на „лъвовете“.

Чавдаров е неизменен титуляр в Монтана, родом от Пловдив, юноша на Виктория Волей. През годините е играл за Левски, а след това четири години прекарва и в тима на Локомотив (Пловдив). Именно „черно-белите“ се опитват да го привлекат през тази година, но Стефан вече е бил подписал договор с Монтана.

Припомняме ви, че Пранди заедно с цялото треньорското ръководство събраха най-добрите български волейболисти на двумесечен лагер в София, където целта бе да се видят в действие бъдещите национали на страната. Италианският специалист заяви, че е много доволен от свършената работа и посочи Чавдаров като един от играчите, които имат бляскаво бъдеще в тима.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Очаква се фокусът на италианеца да падне именно върху младите играчи, около които да се изгради отбор, който да бъде фактор в следващата Олимпиада.

Лагерът в „Арена Армеец“ приключи вчера, като за двата месеца, волейболистите преминаха през тежка подготовка и множество видео анализи. По време на подготовката се изиграха и две контроли срещу тима на Молдова, спечелени следователно с 3:0 и 3:1. И в двете срещи Чавдаров участва, като в първата бе титуляр.

Следващият лагер на трикольорите ще бъде през декември, когато ще започне и подготовката за европейската квалификация.

Новият сезона на Суперлигата започва на 16 октомври, а очакванията са Монтана през тази година да бъде в челните места на класирането.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker