бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Пловдивското дерби на “Васил Левски”

Пловдивското дерби може да се играе на националния стадион “Васил Левски”. Шансът това да се случи е доста голям, след като днес окончателно отпадна вариантът срещата да е на стадион “Локомотив”.

Другите варианти Сливен и Бургас ще останат до утре, но шансовете да се играе там срещата са минимални, заради далечното разстояние.

Има вариант “Вечното дерби” между Левски и ЦСКА да се играе на “Герена”, след като от ръководството на националния стадион не искат дербито да се играе отново на стадиона. Освен това стадионът ще трябва да приеме три поредни срещи в рамките на само 4 дни (Лудогорец – Валенсия в четвъртък, Левски – ЦСКА в събота и Ботев – Локомотив в неделя).

Утре СТК към БФС трябва официално да обяви къде ще се играе срещата, като Ботев ще предложи два стадиона за срещата. Почти сигурно другият вариант ще е стадион “Лазур” в Бургас.

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

6 Коментара

  1. Много по-добре на националния стадион “Васил Левски” от колкото на тренировъчното теренче в село Коматево. Така всеки, който иска ще може да присъства. А не само 200 човека.

    1. а ти къде искаш на нивата на лаута ли да се играе , кой знае майка ти и баща ти от кое село са дошли в пловдив , гражданино фетел

  2. Кви са тия национални стадиони,давайте го на Лаута,жълтурите сами са си виновни,че няма как да играем на стадиончето им

  3. Вие луди ли сте, какво ще му стане на този стадион, нали е за това. Ще го пазим за концерти ли? Ако има голям футболен форум, колко мача ще се играят на него?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker