бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Плановете на Гонзо за “Ботев” отидоха на вятъра

Цялата схема, която беше измислил Георги Иванов за гостуването на “Левски” на “Ботев” (Пд), отидe на вятъра. Замисълът на Гонзо се въртеше около това испанецът Антонио Аниете да играе отляво на атаката, за да може “сините” реално да бъдат с двама плеймейкъри. Мигел Бедоя е отличен в тази роля, а Аниете точно на позицията отляво изигра най-добрите си мачове в гръцкия “Ники” Волос, пише “7 дни спорт”.

Само че след вчерашната тренировка Гонзо ходи с мокри кърпи на главата. Аниете виси със страшна сила за гостуването в Пловдив и шансовете му за участие в срещата са не повече от 10%. Испанецът изпитва сериозни болки в кръста, които го мъчат още преди паузата в шампионата. Антонио стисна зъби за мача с Берое, но срещу “Ботев” едва ли ще може да се справи. Още миналата седмица той е бил подложен на изследвания, след които е станало ясно, че се нуждае от почивка. Испанецът обаче опита да тренира през седмицата, като вчера дори се включи в заниманието с основната група. В четвъртък Антонио не можа да направи нищо повече от няколко символични обиколки, преди да се прибере в съблекалнята за процедури. Аниете трябваше да смени неубедителния Луис Педро отляво, но сега точно бившето “канарче” ще получи нов шанс да се докаже.

Това не е единственият проблем за Гонзо. Той ще трябва да заложи и на Пламен Димов като вътрешен полузащитник заради контузията на капитана Владимир Гаджев. Единствената добра новина е свързана с десния бранител Пламен Крумов, който вече е възстановен и почти на 100% ще започне като титуляр на “Коматево”.

Какви ще са промените в тактиката след контузията на Аниете, Гонзо ще решава днес, когато е последната тренировка на “Левски” преди мача с “Ботев”. Заниманието е изцяло закрито и след него треньорският щаб ще избере титулярния състав за гостуването на “жълто-черните”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker