Локомотив ПловдивФутбол

Петър Пашев: Ще се противопоставим на Лудогорец

В Локомотив (Пловдив) осъзнават, че им предстои изключително трудно гостуване на Лудогорец. На „Лаута“ са амбицирани да се представят по най-добрия начин в Разград. „Черно-белите“ са в подем след поемането на отбора от Христо Колев и асистента му Петър Пашев. В последните си 5 официални срещи Локомотив не познава вкуса на поражението, като в 4 кръга от първенството завоюваха 10 точки. В Локомотив (Пловдив) се надяват успешната им серия да продължи и срещу Лудогорец.

„Предстои ни тежък мач. Ще се опитаме да се противопоставим успешно на Лудогорец”, коментира пред “7 дни спорт” Петър Пашев.

Той заяви, че във всеки момент се очаква английският Лейтън Ориент да изпрати жълтата карта на последното ново попълнение Йоан Ласиман. В лагера на Локомотив се надяват да могат да го включат в групата за двубоя с Лудогорец от 15-ия кръг „А“ група.

Срещата е на 9 ноември от 18:30 часа.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker