Локомотив ПловдивФутбол

Петър Пашев: Време е и ние да се усмихнем, няма по-хубаво от това да играем срещу Ботев

Помощник-треньорът на Локомотив Петър Пашев даде пресконференция преди двубоя с Литекс в събота.

“Седмицата премина нормално, Емерик Де Врийзе и Георги Стефанов все още имат проблеми, всички останали тренират нормално. Тренировъчният процес върви нормално и очакваме с желание и ентусиазъм да покажем и друго настроение в играта си. Необяснимо защо не се получава, умуваме това още преди да си тръгне Неделчо Матушев. Просто така се случват нещата.”

“Ние сме длъжни да се борим за победата срещу Литекс те са много добър отбор. Няма начин да търсим друго освен победата, време е и ние да се поусмихнем малко. Всяка една промяна независимо на какво равнище е е влияе. Опитваме се да съчетаем нещата от това, че си тръгна старши треньора и това, че трябва вече да побеждаваме.”

“Няма по-хубаво от това, че се паднахме с Ботев. Надявам се да стане футболен празник, тези дербита не трябва да се превръщат във война. Аз не мисля, че е проблем, че се паднахме с Ботев, дори напротив имаме шанс да се реваншираме. Според мен няма значение къде ще е първата и втората среща, тези двубои са турнири и трябва да се търси по-добър в първата среща. Смятам, че ние имаме предимство.”

“С едно доверие към футболистите с присъствието си и подкрепата си на трибуните помагат много повече феновете отколкото с отлива. Намуши не е на проби, нашето желание е да остане в отбора, всичко зависи от нашите ръководители как ще се разберат с него.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker