бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Па Конате: Направих отличен сезон с Ботев, оставям добра година зад гърба си

Левият флангови играч на Ботев Пд Па Конате остави добра 2021 година зад гърба си, пише „Тема спорт“. През пролетта и есента той изигра общо 31 шампионатни двубоя за канарчетата, в които отбеляза 3 гола.

27-годишният футболист, който е роден в Швеция, попадна в националния отбор на Гвинея за започващата през уикенда Купа на африканските нации, която ще се проведе в Камерун. Първият мач на тима в надпреварата е на 10 януари, понеделник, срещу Малави, а след това предстоят сблъсъци в групата и със Сенегал (14 януари) и Зимбабве (18 януари).

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Конате говори пред шведския сайт fotbollskanalen.se за турнира и за това защо е избрал да играе за националния тим на Гвинея вместо за страната, в която е роден.
„Чувството е фантастично, много съм развълнуван. Изключително мотивиран съм да се докажа. Да съм на този турнир е невероятно. Точно затова избрах да играя за Гвинея – за да бъда част от такива първенства. Най-накрая ще го направя. Щастлив съм, че съм част от цялото това нещо.
Ние сме в трудна група – със Сенегал. Това е много силен отбор. Нашият обаче също не е слаб. Имаме футболисти, които са на много високо ниво. При това на всички позиции в състава. Затова и определено имаме шанс да преодолеем групата си. Направим ли го, ще караме крачка по крачка. Амбициите ни са големи, мисля, че ще се справим добре. Мечтая за пробив“, заяви Конате.
bet365
В националния отбор той обикновено е резерва на играча на Тулуза Исиага Сила. Па обаче е уверен, че може да се пребори с конкуренцията му. „Направих отличен сезон с Ботев Пловдив, оставям добра година зад гърба си. Има голяма конкуренция между нас двамата. Надявам се да получа игрово време. Ще видим кого ще предпочетат от треньорския щаб“, допълни играчът на канарчетата.
Конате не обръща внимание на подмятанията в Европа, че КАН е „глупав турнир“. „Не чета такива работи. За нас това е най-големият турнир, подобен е на европейското първенство. Трябва другите да го уважават. В момента всички в Африка чакат с нетърпение той да започне. Разбирам, че някои европейски треньори недоволстват от факта, че ще загубят играчи за известен период, но те не трябва да бъдат егоисти. Трябва да са наясно, че за всеки е чест да представлява страната си, особено на толкова голям турнир“, завърши Конате.

50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] – Начален бонус от bwin

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker