Ботев ПловдивТопФутбол

Па Конате: Има много качество в Първа лига! Искам да отведа Ботев до върха, където заслужава да бъде

Едно от новите зимни попълнения на Ботев (Пловдив) Па Конате сподели впечатленията си от футбола в България през прекараните до момента три месеца в страната ни. Ето какво заяви бранителят пред “Спортал”:

За впечатленията му от българския футбол и пристигането му в Ботев?

Позитивно изненадан съм от футбола в България. Има много качество в този шампионат. От клуба търсеха играч като мен и се оказа, че аз съм перфектен за ролята на ляв халф-бек. След това разговаряха с агента ми и сега съм тук. Мисля, че българският футбол е по-агресивен, но съдиите свирят много лесно нарушения.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Какво мисли за ситуацията в Ботев и българските футболисти?

Ситуацията беше дори по-лоша в началото, когато дойдох тук. Сега имаме здрава почва под краката си и всичко е наред. Ако продължаваме така, ситуацията ще се подобрява след изиграването на предстоящите мачове. Мисля, че българските играчи притежават много качества. Над всички обаче са Димитър Тонев и Атанас Илиев. Тонев е уникален талант, който може да стигне много далеч в своята кариера. Илиев е фантастичен нападател и вече отбеляза доста голове. Атмосферата в съблекалнята е много е добра! Всички се разбираме чудесно.

За работата му с Азрудин Валентич.

Той е фантастичен и много умен треньор. Тактически той е един от най-добрите, които съм имал. Много е трудолюбив и взискателен, което ми харесва.

За периода му в Серия “А” в СПАЛ.

Периодът ми в Серия “А” беше образователен за мен. Получих ценен опит в едно от най-добрите първенства. Трябваха ми повече минути на терена и затова бях пратен под наем.

За националния отбор на Гвинея.

Дори сега щях да пътувам с националния отбор за два квалификационни мача за Купата на Африканските нации, но заради коронавируса и това, че трябваше да изкарам двуседмична карантина, когато се прибера вкъщи, не ми беше позволено да отида.

За амбициите му с Ботев.

Не отбелязвам голове много често, но ще променя това в Ботев. Имам още какво да покажа. Искам да отведа Ботев до върха, където заслужава да бъде. След това и в Европа. Това са амбициите ми с този велик клуб и ще ги постигнем.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

4 Коментара

  1. Having read this I believed it was rather enlightening.

    I appreciate you taking the time and energy
    to put this content together. I once again find myself
    personally spending a significant amount of time both reading and commenting.
    But so what, it was still worthwhile!

  2. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly
    donate to this excellent blog! I guess for now i’ll
    settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to new updates and will share this website with my Facebook group.
    Chat soon!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker