Локомотив ПловдивФутбол

Пашев: Бяхме безобразни, ще говорим на висок тон в съблекалнята

Помощник треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев говори след загубата от Берое с 2:0.

“Напълно съм разочарован от играчите. Безобразно първо полувреме. С човек по-малко и гол във вратата нямаше как да не загубим мача. Чаках днес да има подем и самочувствие в играчите, но в някои от тях се случи точно обратното. Играчите трябва да се замислят как защитават достойнство и честа на Локомотив, а и своето.

Ако се наложи ще си поговорим и на висок тон в съблекалнята. Нямам идея защо играем така. Не искам и да се обяснявам. Играчите трябва да покажат какво могат. Ще работим през почивката върху колебливите ни игри навън. Специално днес първото полувреме пак казвам бяхме безобразни. Не мога да си обясня играта на Дюфо и реакцията му. Беше предупреден от Христо Колев, но след това той отново си изкара картон.

Има много време до дербито. Тепърва ще анализираме играта днес и ще мислим за Ботев”, сподели Пашев пред Диема Спорт 2.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

2 Коментара

  1. Освен тях,безобразни сте и вие.Нямате място ти и Бащата като треньори.Не защото не сте Локомотивци,а защото просто не ви се отдава това.Тръгнете си,за да не ви гоним ние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker