Локомотив ПловдивФутбол

Пауло Серджо все по-близо до завръщане в игра!

Един от любимците на феновете на Локомотив (Пд) Пауло Серджо е все по-близо до завръщане в игра, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg.

На своя профил във Фейсбук португалецът публикува видео, на което се вижда как той тренира във фитнеса своето контузено дясно коляно.

Както знаете, Серджо получи ужасяваща травма на кръстните връзки на дясното си коляно по време на двубой срещу Лески на “Герена” през миналия сезон, като това го вади от игра вече шести месец.

Поради огромния интерес на “черно-белите” фенове относно състоянието на полузащитника, TribunaPlovdiv.bg непрекъснато опитва да разбере повече информация за неговото възстановяване. Това, което ние знаем е, че Пауло ще се завърне в Пловдив по време на зимната подготовка на Локомотив (Пд), преди началото на пролетния полусезон.

Първоначалните индикации бяха, че Серджо ще се завърне най-рано в средата на ноември, но това явно няма как да се случи.

Ето какво написа португалецът в социалната мрежа Фейсбук:

“Един ден по-малко до завръщането. Специални благодарности на един от най-добрите специалисти и човек – Лино Фернандеш – много ти благодаря за ежедневната помощ и подкрепата в тази битка”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker