Ботев ПловдивТопФутбол

Патентоваха името на легендарния Динко Дерменджиев

Името на легендарния български футболист на Ботев (Пловдив) и българския национален отбор Динко Дерменджиев – Чико вече е защитено с патент, гарантиращ неговата неприкосновеност, съобщиха от Фондация “Жълто и Черно”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

“Уважаеми Ботевисти,

В качеството си на организация, имаща за цел опазване и развитие на културно-историческото наследство на любимия ни “Ботев” Пловдив, както и с оглед прекратяване на порочни практики, касаещи комерсиализацията на същото, “Фондация Жълто и Черно” ви уведомява за следното: Името на клубната ни икона Динко Дерменджиев – Чико вече е защитено с патент, гарантиращ неговата неприкосновеност!

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Оторизирани сме от семейството и наследниците на легендарния Динко Дерменджиев – Чико да съобщим, че всеки един опит за използване неговото име с комерсиална цел, без изричното позволение на същите, ще бъде преследвано с цялата строгост на закона както в България, така и във всяка една друга държава по света.
“Фондация Жълто и Черно” адмирира случилото се, като заявява готовност при необходимост да подпомогне всеки един бивш футболист, ръководител или деятел, съпричастен с “жълто-черната” история, да защити своето име и достойнство от посегателства”, написаха от Фондация “Жълто и Черно”.
Както е известно, от фондацията подеха и инициатива за изграждане на паметник на легендарния футболист, който си отиде от този свят на 1 май 2019 година.

Търси се Експертът! Открием ли го в теб, очакват те награди до 6 500 лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker