бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Палийски отговори на Костов: Неблагодарността и лицемерието на този човек преминаха границата на търпението

Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски отговори на бившия наставник на “канарчетата” Николай Костов, който вчера каза пред в.”7 дни спорт”, че интригите са част от пловдивския клуб и нападна ръководството.

Ето какъв е отговорът на Палийски, който той изпрати чрез писмо до вестника вчера:

“Шокиран съм от персоналните публични атаки, отправени от г-н Костов по адрес на служители на Ботев. Твърденията му са абсурдни, противоречиви и лишени от всякаква елементарна логика. Николай Костов получи пълна свобода на действие по спортно-техническите въпроси и не получи отказ на нито едно свое желание във времето, в което бе начело на представителния отбор.

“Неблагодарността и лицемерието на този човек преминаха границата на търпението. Съветвам г-н Костов в бъдещите си публични изяви да коментира само спортно-техническата част от престоя си в Ботев, в която се предполага, че е неговата сила. Може да се опита да преброи футболистите, които успя да освободи и привлече за 9 месеца. Ще посочи ли г-н Костов младите футболисти, които той успя да наложи в представителния отбор?”.

“Да си даде отговор на въпроса дали изгледа и един мач на някой от преотстъпените от него млади играчи. Да си даде сметка относно функционалното състояние, в което остави отбора, а също и дали е професионално да се проведе предсезонна подготовка, без да се направят функционални и лабораторни изследвания и подготовката да бъде съобразена с тях”.

Нека г-н Костов да преброи с колко различни двойки централни защитници излезе Ботев под негово ръководство и да потърси място в книгата на Гинес, ако в нея съществува подобен показател. Искам да го попитам ще прояви ли мъжество, като излезе и публично признае кой обвини във вмешателство в селекцията в личен разговор с мен”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker