Ботев ПловдивФутбол

Палийски: Киров е най-добрият ни трансфер

Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски похвали сериозно старши треньора Николай Киров за отличната му работа начело на тима.

Той пое канарчетата на пожар след скандалите около назначението на Николай Митов през есента на миналата година. Тогава феновете на Ботев бяха категорични, че не искат настоящият наставник на Левски да поема тима, което доведе до бягството на собственика Румен Чандъров.

Оказа се, че решението на Палийски и останалите от ръководството да гласуват доверие на Белия е било повече от правилно.

Лига Европа: Ботев (Пловдив) – Маритимо! bet365 ти предлага специален 100% Депозит Бонус от 100 лв. и страхотни коефициенти за победа на Ботев. Виж повече сега от ТУК.

“Николай Киров е един от най-добрите ни и успешни трансфери през последните години – още от привличането му в Ботев като директор на академията ни до назначаването му за старши треньор.

Това назначение беше лично мой избор, за който настоявах пред един от собствениците на клуба Румен Чандъров, когато Николай Костов си подаде оставката през август 2016г. след загубата ни с 0:1 от Верея. Чандъров обаче държеше да назначи Николай Митов и всички знаят как се развиха нещата след това и как сегашният старши треньор на Левски бе посрещнат от някои от “жълто-черните” фенове, коментира Палийски пред Труд.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker