Ботев ПловдивФутбол

Палийски: Имало ни е 105 години, ще ни има и след това

Ангел Палийски даде своя коментар за случващото се в клуба на традиционното за последните няколко години тържество на клуба.

Вижте какво каза президентът на отбора пред репортер на TribunaPlovdiv:

“В такъв тежък за отбора момент е трудно да се говори. Искам да уверя всички, че ние като ръководство до момента сме полагали неимоверни усилия да ни има. Продължаваме да правим това. Доколко ще успеем, времето ще покаже.

Призовавам всички хора, привърженици и симпатизанти на Ботев, които могат да помогнат, нека го направят. Много хора в този момент си задават въпроса какво се случва с отбора и дали ще ни има. Имало ни е 105 години, ще ни има и след това. Дали ще бъде лесно? Не, ще бъде трудно!

Това което мога да ви кажа, е че през последните дни правим всичко възможно клубът да съществува. Надавам се че ще успеем да привлечем някого”.

“Не казвам, че сме идеални. Човешко е да се греши. Огромната ми молба е да не преминаваме границите на критиката. Нека имаме нашите амбиции и мечти, но по-скоро да са положителни. Да не слушаме хорските коментари. Негативното влияние действа на всички.

Надявам се да успеем с общи усилия да намерим вариант любимият отбор да го бъде. Да намерим вариант “Колежа” да бъде завършен. Уморихме се да отговаряме на медии. Ботев има много врагове, които работят против нас и действат подмолно. Смятам, че имаме сили да се борим. Всяка една помощ е добре дошла за нас”.

За финал Палийски пожела весели празници на всички в залата:

“Пожелавам светли празници на вас, вашите близки и семейство. Нека вярваме в доброто. Нас ни има и пак ще ни има. Само Ботев!”.

Подобни

2 Коментара

  1. Като цитирате думите на алкохолика, цитирайте ги, като ги е казал! Селския каза” ботефф го е имало 105-110 години”:::))))) Абе там някъде! Що да не са са и 120? А на здраве!

  2. От кога сте отборче че го казваш 105години недейте лъжете хората .вие сте йай новият след цскаловеч.ботявъ2010.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker