бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Пак отрязаха Локо за Делев и Намуши

Локомотив ще трябва да доиграе есенния полусезон с настоящия състав. Днес Спортно-техническата комисия към БФС за втори път в рамките на 2 месеца отряза черно-белите за халфа Хамед Намуши и нападателя Спас Делев. Пловдивският клуб подаде миналата седмица втора молба да бъдат уредени с права двамата играчи. Шайката от БФС, която упорито затрива футбола ни обаче не е разрешила. Дали това има общо с предстоящото гостуване на Локо срещу т. нар. национална кауза “Лудогорец” е въпрос, на който тепърва ще се търси отговор. Факт е, че чиновниците на Борислав Михайлов не уважиха и искане на ЦСКА двубоят им с тима от Делиормана от петък да бъде пренасочен за събота, за да могат повече хора да отидат на стадиона. За сметка на това СТК безпроблемно изтегли с ден мачът от ХVІІІ кръг на А група. Пловдивчани ще гостуват на червените на 6 декември, събота вместо на следващия ден.

От Спортно-техническата комисия не са се аргументирали за отказа да издадат картотеки на Спас Делев и Хамед Намуши. Наглеците от СТК просто съобщават, че потвърждават решението си от 12 септември да не дадат права на Делев и Намуши до края на есенния полусезон. Те не са отчели фактът, че първия дял от първенството приключи през октомври и сега са мачовете от втория.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker