Локомотив ПловдивТопФутбол

Павел Колев отвърна на атаката на Венци Стефанов!

Действащият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив) – Павел Колев отвърна на атаката на Венцеслав Стефанов, който по-рано през деня заяви, че “смърфовете” са изправени пред фалит и е много вероятно да не стартират пролетния дял на шампионата.

profittips-the best football tips

Освен това босът на “белите” си позволи да нападне и самия Колев, като заяви, че иска доказателства ако има такива за “черно тото”.
TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Специален поздрав за Венци Стефанов, който, както винаги, нищо не е разбрал за Евро 2015 (нищо, че е член на Изпълкома на БФС по това време, простено да му е, зает е бил да говори със съдиите по телефона вероятно), с един цитат от “Панчатантра” (отново за него пояснявам: най-разпространената книга в света след Библията, преведена над 200 пъти на повече от 60 езика от IV век до днес):

profittips-the best football tips

Духът, а не плътта старее у благородния човек. Но е обратно у злодея – подлец остава той навек.

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker