Локомотив ПловдивТопФутбол

Павел Колев: Искам да имам контрол, след като ще нося отговорност! Нямаме готови юноши, които да влязат в първия отбор

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Павел Колев даде изключително интересно интервю, в което коментира много неща от кухнята на клуба.

“Ние не сме отбор, който може да има претенциите и очакванията за постоянство, защото за това нещо се изискват минимум 17-18 равностойни футболисти. И миналата година отборът тръгна много силно, но през зимата бяха продадени водещи играчи и се започна с три крачки назад”, започна Колев в интервю за подкаста на “Марица”.

profittips-the best football tips

“Желанието ми да си тръгна бе продиктувано от това, че искам да имам контрол, след като ще нося отговорност. При мен едно от най-важните неща е планирането. То е задължително, за да може Локомотив трайно да се настани сред водещите отбори. Играчите и треньорският щаб имат нужда от спокойствие. Казвам щаб, защото Томаш не е сам. Отлична работа вършат Кючуков, Мирчев и Христо Колев-Бащата. Резултатите от работата им се виждат. Съставът трябва да се запази и още малко да се надгради. Тогава евротурнирите са реална цел.
Добрите резултати са функция на добрата игра. Те са плод на подготовката, селекцията и химията, която се създаде вътре в клуба, но не са гаранция за нищо”, добави Колев.

“Ние привлякохме четирима българи, при които няма как да сгрешим. Големите грешки в България се допускат с чужденците, които се привличат на килограм. При тях е много важно кой ги е гледал, как са оценявани, кой е разчитал цифрите в представянето им”, категоричен е Колев, който говори и за школата на смърфовете.

“Локомотив няма готови юноши, които да влязат в първия отбор. Най-близо са Кристиян Томов и Петър Андреев, които след няколко месеца могат да заемат по-сериозно място в състава. Ако искаме да разчитаме на втория отбор, то той задължително трябва да се класира във Втора лига. Големият проблем на школата е инфраструктурен. Христо Крушарски е амбициран септември-октомври терените на базата в “Тракия” да са готови. Нямам идея дали е възможно, но това ще е като трансплантация на бял дроб за школата. В момента академията ни не може да диша. Тези деца няма къде да тренират.
Изкуственото игрище на “Лаута” е под всякаква критика. Директно казано, това е срам за футбола и съсипваме момчетата с контузии, които се случват там. След като решим този проблем, трябва да започнем да мислим за треньорски кадри и методика”, каза още Павел Колев.

Плодов слот от ново поколение – Bulky Fruits 🍒 и Inbet приветстват играчите с много награди и бонуси

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker