Локомотив ПловдивТопФутбол

Официално: Христо Крушарски е собственик на Локомотив (Пд)

След проведеното в сряда общо събрание на акционерите в Локомотив Пловдив. Христо Крушарски официално взе властта в клуба.

В новия тричленен УС не е изпълнителният директор Павел Колев, пише „Марица“. В борда влязоха Димитър Палазов, който е директор на школата, Венко Рахталиев, който и преди беше част от управлението на клуба и Антон Спасов.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Христо Крушарски взе управлението на Локомотив през лятото на 2015 г., но през април 2022 г. Сотков взе властта в клуба и сегашният кандидат за президент на БФС се оттегли от управлението, като запази половината от акциите в дружеството.

tribunasofia

В началото на 2023-та година Сотков беше близо да вземе всичките акции на клуба, но Крушарски реши да стопира сделката и да запази дяловете си и се върна на „Лаута“. Мандатът на новия Съвет на директорите на Локомотив е за срок от 2 години. Остава единствено промените да бъдат вписани в Търговския регистър.

“Тема Спорт”

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker