Левски СофияПърва Лига

Официално: Откриха Бизнес клуб Левски!

На специално събитие в столичния Гранд хотел Милениум София бе даден официален старт на Бизнес клуб „Левски“. Присъстваха председателят на Управителния съвет Борислав Георгиев, мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ АД Наско Сираков, членът на Надзорния съвет на „ПФК Левски” Венцислав Димитров, председателят на Управителния съвет на “ПФК Левски” Даниел Боримиров и учредители на Фондация „Спорт в България“.

Гости на откриването бяха хора от бизнеса, пред които бяха представени възможностите за участие в клуба и стратегията му. „Целта е да се формира общност от компании и успешни предприемачи, които искат да подкрепят „ПФК Левски“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Сред каузите на Бизнес клуб „Левски“ е да помогне на „Левски“ да се справи с изплащането на задълженията към Националната Агенция за приходите. Но не само. Бизнес клубът ще подкрепя и финансира отбора по отношение на развитието на спортно-техническата част, детско-юношеската школа, маркетинговата и административната му дейност“, обясни председателят на Бизнес клуба Борислав Георгиев.

tribunasofia

Той уточни, че новата организация обединява предприемачи и фирми, чиято кауза е да помагат на футболния клуб.
bet365
“Принадлежността към Бизнес клуба носи престиж на включилите се в него, защото са водени от безкористното желание да допринесат за съхраняването на идеята „Левски“, като споделят ценности и спортна страст със свои съмишленици”, допълни Георгиев.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker