БотевЛокомотивТопФутбол

Официално: Община Пловдив отпусна още 5,7 милиона лева за стадионите на Локомотив и Ботев

Общинските съветници в Пловдив гласуваха с пълно единодушие отпускането на 5 680 000 лева за стадионите „Христо Ботев“ и „Локомотив“. Сумата ще се раздели почти по равно за двете съоръжения: 2 860 800 лв. за „Колежа“ и 2 820 000 лв. за „Лаута“. Парите ще бъдат предвидени от проектобюджета на Община Пловдив за 2022 година.

2 млн. лв. без ДДС от средствата за „Колежа“ са за закупуване на седалки, 90 000 лева без ДДС са за тревно покритие, а 294 000 лева без ДДС лева са за преработка на проекта.
За стадион „Локомотив“ средствата ще бъдат изразходвани за технически проект на Централната трибуна, технически проект за вертикална планировка, тренировъчни терени, паркоустройство и инфраструктура, благоустрояване и озеленяване.
Общинският съветник Слави Георгиев призова за отчетност при харченето на отпуснатите средства. Той попита кога ще дойде заместник кметът по строителството Пламен Райчев, за да информира как са разходвани парите до сега. Кметът Здравко Димитров му отговори, че Райчев е в болнични и категорично заяви, че няма да се харчи за строеж на магазини.

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet и 200 лв. за Спорт! Депозирай през EasyPay и Cashterminal

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker