бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболМарица - жени

Официално: Марица със силно попълнение преди мачовете от Шампионската лига и новия сезон в НВЛ

С още едно силно попълнение се сдоби женският волейболен отбор на Марица (Пловдив) за сезона, в който на Жълто-сините предстои дебютно участие в Шампионската лига и защита на националната титла на България от 2015 и 2016 година.

186-сантиметровата посрещачка Симона Димитрова, която още от началото на август се подготвя с новите си съотборнички, вече официално е състезател на Марица и ще вземе участие в срещите на пловдивчанки с косовския Дрита (Гниляне) от първия кръг на Шампионската лига другата седмица.

За Симона това е едно завръщане в родния град и родния клуб, тъй като, когато бе на 11 години, тя направи първите си стъпки във волейбола именно в Марица, преди да се премести в ЦСКА (София) през 2007 година. С Червените от столицата тя няколко пъти е ставала шампион на България – и при подрастващите, и при жените, и е печелила националната купа.

В клубната си кариера е играла за половин сезон и в първенството на Унгария. Играла е и за националния отбор на България, както при различните девически възрасти, така и в представителния женски тим.

“Обстоятелствата бяха такива, че най-добрият вариант за мен беше да премина в отбора на Марица – все пак съм тръгнала от школата на Марица. Избрах този клуб, заради професионалното отношение на целия екип и възможността да участвам в силни международни турнири. Разбира се, оставам с добри чувства към предишния си клуб ЦСКА”, заяви 22-годишната Димитрова пред volleymaritza.bg. “В Марица се чувствам много добре. Отношението към мен е професионално и усещам подкрепата на цялото ръководство.”

Източник: volleymaritza.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker