Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартакФутбол

ОФИЦИАЛНО: Локо, Ботев и Спартак ще плащат по 100 лева годишно за концесиите

Общинският съвет прие днес предложената от Бойко Борисов символична такса за концесиите на стадионите в Пловдив. Това е много добра новина за Ботев Пд, Локо Пд и Спартак Пд.

Припомняме ви, че собственикът на смърфовете стартира явна битка с пловдивската община, след като отказа да подпише концесията, в която бяха заложени старите вече такси, който са в порядъка на около 60-80 000 лева на година.

Трите футболни клуба ще плащат само по 100 лева годишно за базите, които стопанисват. Става въпрос за стадион “Христо Ботев”, базата на “жълто- черните” в Коматево, стадион “Локомотив” и базата, която ще се строи в Тракия, както и стадион “Тодор Диев”. Предложението бе гласувано с 33 гласа “за”, 0 против и трима въздържали се.

За Локомотив и Спартак това условие ще влезе в сила със сключването на концесионните договори. За Ботев, който вече има действащи концесии, новите условия влизат след Нова година. “Канарчетата” ще продължат да дължат няколкостотин хиляди лева за неплатените си такси в последните 3 години.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker