бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Официално: Ботев се раздели с първи играч

Босненският халф на Ботев Горан Галешич вече не е футболист на “канарчетата”. Договорът на Галешич беше разтрогнат по взаимно съгласие, съобщава официалният сайт на “жълто-черните”.

Босненецът беше взет с големи очаквания, които обаче не успя да оправдае като не се пребори за титулярно място, а освен това се контузи тежко и ще се върне на терените чак в средата на март. От ръководството на Ботев решиха да не разчитат повече на босненеца и да го чакат да се възстановява от контузията.

Галешич пристигна в Ботев през лятото от словенския Копер, където се представяше доста добре и дори отбеляза 3 гола и подаде за един в мачовете от Лига Европа на словенския тим преди трансфера си при “канарчетата”.

Дебютът на Галешич беше при загубата от Лудогорец с 1:2 в Пловдив като той влезе като резерва и записа 34 минути. След това му беше гласувано доверие в два поредни двубоя и той започна като титуляр при равенството в Дупница срещу Марек и победата срещу Локомотив Мездра като гост с 4:0 за Купата, като именно в двубоя срещу Локомотив Мездра той записа цял мач, а в Дупница беше сменен в 56-та минута.

След това Галешич влизаше като резерва преди да бъде титуляр в първата среща за Купата в дербито срещу Локомотив завършило 1:1. Тогава босненецът разочарова и беше заменен на почивката. Това беше и последният мач на Галешич с екипа на Ботев като след попадна в групата за двубоя с Черно море и отпадна от групата за срещата с Литекс и след това се контузи.

За престоя си в Ботев Галешич записа 7 двубоя.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker