бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

От управата на Локомотив пред TribunaPlovdiv.bg за спекулациите относно нов собственик

Ръководството на Локомотив Пловдив категорично запазва мълчание около името на евентуалния нов собственик на отбора.

Днес репортер на TribunaPlovdiv.bg се свърза с представител на “черно-белите”, във връзка със зачестилите спекулации около това кой ще поеме издръжката на клуба.

”Всеки ден се пише нещо ново. Логично е, че ще се уцели поне едно име, което може да поеме отбора. Дано най-накрая да не стане така, че да няма такъв човек от тези писания”, заявиха лаконично пред TribuanPlovdiv.bg от управата на Локомотив.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

8 Коментара

  1. Вярно ще много прости колкото повече злодеите толкоз повече не вярвам че толкоз жалки съществува като вас бог да ви съжали глупачи

  2. Гнусната, жълта сган трябва да бъде мачкана и бита, където и когато може! Тази измет е най-долната прослойка на обществото ни и всички , с всякакви средства, трябва да се борим против тази сган! Няма по-гнусни създания от жълтите Бай Ганьовци, които даже имат претенции, че са хора!? Локомотив Пловдив тепърва ще съсипва отново живота на тази пасмина! Просто е необходимо време и търпение! Няма по-гнусно и измислено нещо от жълтия балон! Долна комунистическа паплач, която в днешни дни оцелява единствено на гърба на крадци и мошеници и заради нищо друго! Нямат нито чест, нито достойнство, нито каквато и да било дейност от страна на сганта, която ходи по жалките им мачове и които се наричат “фенове”! Те в същност са една измет, която е на стадион само, когато в измисления им клуб има кинти и спонсор! Няма ли кинти и спонсор, селяните полека се изнасят по родните си места извън Пловдив и никви ги няма по стадионите! Така всеки може! Ето, затова жълтата сган трябва да бъде мачкана, винаги, когато може! Тези не са хора! Те са далеч, далеч от еволюцията и за това твърдение факти, колкото щеш! ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е ИСТИНСКИЯ КЛУБ С ИСТИНСКИТЕ, ПЛОВДИВСКИ ФЕНОВЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker