Ботев ПловдивФутбол

В Полша натириха Алекс Колев с думите: Не ставаш!

Бившият нападател на Ботев (Пд) Александър Колев не успя да се обвърже с полския Шльонск (Вроцлав) и си тръфгна без договор отклуба.

Причината затова се оказа българин, който няколко пъти се обадил на спортния директор на полския тим, за да му каже, че Колев трябва да се оперира след месец и че не става за клуб от класата на Шльонск, съобщава Блиц.

Колев пристигна в Полша в неделя, а понеделник тренира с отбора. Юношата на Левски дори бе представен на официалния сайт на клуба с кратко интервю и получи екипировка. Националът, който за последно бе част от Ботев, мина медицински прегледи и бе въпрос на време да подпише.

Тогава обаче българин, който опитал да прибере комисионна от сделката, но не успял, започнал да звъни на спортния директор на клуба и да го съветва да не подписва с Колев.

В крайна сметка от Шльонск решиха да не предлагат договор на Алекс Колев. Треньорът на тима Ромуалд Шукиелович също призна, че не медицинските тестове са причина за отказания контракт.

„Колев мина успешно медицинските тестове, но научих, че прекалено бързо се е върнал в игра след скъсани кръстни връзки. Прецених, че нямам нужда от играч, който не е във върхова форма”, заяви Шукиелович.

Както знаете, Алекс Колев се прочу по българските терени с екипа на Ботев (Пд). Малко след като се върна след тежка контузия на коляното през сезон 2014/2015г., той реализира някои важни попадения в началото на следвщата кампания.

Той се появи в игра в 26 двубоя за Ботев (Пд), реализирайки 3 гола.

Формата му впоследствие спадна, което накара вече бившия треньор на тима Николай Костов да освободи Колев по време на зимния трансферен пазар.

Това принуди играча да търси алтеренатаива за своята кариера и той отиде в старозагорския Берое, където не успя да запише дори минута игра.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker