Локомотив ПловдивФутбол

От Локомотив заявиха: НАП търси ЦСКА, не нас, имаме леко забавяне със заплатите

В Локо (Пд) са спокойни по отношение на получаването на лиценз за следващия шампионат. Черно-белите имат задължения към НАП, но клубът разсрочи плащанията си.

В момента НАП очакват 120 000 евро по трансфера на Пламен Крачунов от Локо Пд в ЦСКА през 2011 година.

“Няма да имаме никакъв проблем по отношение на лиценза на клуба. НАП не търси парите от нас, а от ЦСКА”, обясни казуса пред “7 дни спорт” финансовият директор Деян Станев.

Шефът на смърфовете призна, че има известно забавяне на заплатите на отбора за последния дължим месец – февруари.”Налице е леко забавяне на възнагражденията за минали месец, но с оглед на цялостното финансово положение в българския футбол този въпрос при нас не е толкова проблемен и ще бъде разрешен. Мартин Камбуров наистина има контузия от дербито с Ботев и затова не тренира. Раната му първо беше лепена, а след това и зашита. Казвам го, за да не тръгнат пак интригите и спекулациите, че голмайсторът ни не тренира, защото не бил получил заплата”, зави още Станев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker