tribunasofia

Локомотив ПловдивТопФутбол

От “Лаута”: “Черно-бял” Пловдив празнува своя Великден на 15 май, дата донесла толкова много емоции

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) излезе с призив за събиране на средства, които ще се използват за отбелязването на 15 май, дата която е много специална за “смъфовете”.

На нея “черно-белите” спечелиха един от най-големите финали в историята си, печелейки с 1:0 над своя градски съперник Ботев във финала за Купата на България. На нея също така пловдивчани спечелиха и единствената си шампионска титла през 2004г.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Приятели,

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

На 15 май всяка година черно-бял Пловдив отбелязва своя футболен Великден. На тази дата нашите любимци вдигат шампионската титла през 2004 г., печелят Купата на България в запомнящ се финал през 2019 г. и се окичват със сребърните медали през 2020 г.

Във връзка с това Клубът на привържениците на Локомотив открива кампания за набирането на средства за отбелязването на датата, донесла толкова много емоции на целия град!

tribunasofia

Можете да направите вашето дарение по следните начини:
• По време на срещата с Черно море на 8 април 2024 г. на касите на стадиона, в магазина и на всяка трибуна ще бъдат разположени специални урни.
• По банков път на сметката на фенклуба: IBAN: BG41UNCR70001524268875
С вашата безценна помощ 15 май 2024 г. ще бъде завинаги запечатана в паметта на Пловдив!
Благодарим ви!
САМО ЛОКО!

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker