Локомотив ПловдивТопФутбол

От “Лаута”: Имаме на разположение още 56 млн. лева за стадиона! Комплексът ще бъде единствен по рода си

Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с важна информация относно отпуснатите средства за цялостното завършване на комплекса в парк “Лаута”.

profittips-the best football tips

От публикуваната информация става ясно, че “черно-белите” разполагат с цели 56 млн. лева, за да бъде изграден цялостният комплекс “Локомотив”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

УВАЖАЕМИ ЛОКОМОТИВЦИ,

На 15 декември се проведе среща между представители на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив и кмета на града, Костадин Димитров. Тема на срещата бяха средствата за финансиране на изграждането на стадион „Локомотив“ и прилежащия комплекс.

По време на тази среща научихме, че правителството отпуска 42 милиона лева за довършването на стадион „Локомотив“. В допълнение към тази сума, за изпълнение на необходимите строителни дейности на наше разположение ще бъдат още 12 милиона лева от предоставения заем, както и сума в размер на 2 милиона лева – остатък, които бяха преразпределени в края на миналата година и впоследствие върнати през тази година.

profittips-the best football tips

Това финансиране ще позволи цялостно завършване на стадиона и превръщането на целия комплекс в единствен по рода си в България.

Съвсем естествено, нашите очаквания и надежди са всичко това да бъде факт за 100-годишния юбилей на клуба, което ще бъде един заслужен подарък за черно-белите привърженици и за нашия любим клуб!

САМО ЛОКО!

Коледен Шанс в WINBET! Много промоции с награди за общо 1 млн. лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker