Ботев ПловдивТопФутбол

От Ботев отказали да продадат една от звездите си, после размислили, но..

Един от основните играчи на Ботев (Пловдив) през последните няколко сезона Емануел Току е бил пред трансфер в един от хитовете в белгийското първенство, съобщава “Тема Спорт”. Ганаецът е бил силно желан от Льовен, който се движи в челото, като има 5 победи, 1 равен и 2 загуби от началото на сезона.

Белгийският клуб е излязъл с конкретна оферта, която обаче първоначално не е удовлетворила канарчетата. Те искали повече за състезателя. Впоследствие “жълто-черните” склонили да намалят, но вече било късно. Не е изключено през зимата Льовен отново да погледне към Току. Той дойде в Коматево през февруари 2021-а, като в началото бе под наем от датския Фремад. После Ботев придоби изцяло правата му и подписа с него до лятото на 2024 година.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ганаецът, който е следен дори от селекционера на националния отбор на родината му за евентуално попадане в списъка с футболисти за световното в Катар, е останал разочарован от проваления трансфер. Той дори бил съгласен да иде някъде под наем, но това не се случило, заради проточените преговори.
Изненадващо Емануел Току остана на пейката при победата на Ботев Пловдив с 2:0 над ФК ЦСКА 1948. Африканецът записа 55 мача за “канарчетата” в Първа лига, в които е вкарал 7 гола. Има още 2 двубоя за Купата на България и два в Лигата на конференциите или общо 59.

Това лято “жълто-черните” се забавиха и при още една сделка – даването на под наем на Димитър Тонев в Берое.

Тази седмица пък ще стане ясно с кого ще играе контрола Ботев Пд в паузата за националните отбори, след като треньорът на заралии Петър Хубчев отказа предварително договорения спаринг, след провала с привличането на Тонев.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker