бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

От Ботев искат отлагане на мача с Пирин

Ръководството на Ботев (Пловдив) иска да отложи мача от първия кръг на Първа лига срещу Пирин. По програма двубоят трябва да се играе на 16 юли (неделя) от 18:45 часа.

„Канарчетата“ обаче са изпратили писмо до СТК на БФС, с което молят за срещата да бъде отложена с един ден, информира „Меридиан Мач“.

Причината е, че тимът ще се прибере след първия мач с Бейтар (Йерусалим) в петък и няма да има достатъчно време да се възстанови. „Жълто-черните“ обаче не са навити на варианта на Левски и Лудогорец, които отложиха мача си за неопределено време.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Причината е, че Ботев (Пловдив) иска да разчита на феновете си за втория си домакински мач от сезона, който е срещу ЦСКА-София. „Канарчетата“ са наказани за един мач без публика заради нахлуването на терена по време на финала за Купата на България срещу Лудогорец.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker