Локомотив ПловдивТопФутбол

Отпускат още средства за довършването на стадион “Локомотив”, Зико направи инспекция на “Южната” трибуна

Кметът Здравко Димитров направи инспекция на готовата южна трибуна на стадион „Локомотив“, преди тя да бъде приета от комисия и да бъде въведена в експлоатация. Кметът бе поканен от привърженици на черно-белите, които споделиха своите притеснения от обезопасяването на сектора за гостуващи фенове, който е разположен на тази трибуна. Димитров бе придружаван от заместника си Тодор Чонов и кмета на район Южен Костадин Язов, надзорник за строежа от страна на община Пловдив.

profittips-the best football tips

Кметът Димитров на място се запозна с надеждността на преградните стъкла, разделящи сектора за гости от терена и от местата за домакински фенове, като дори подкани някои от привържениците на Локомотив лично да изпитат здравината на стъклото. Той разгледа и вече напълно готовите съблекални и административни помещения, които са разположени под трибуната и изрази задоволството си от свършената работа.
„И този стадион става много красив и модерен и съм горд, че Пловдив ще може да се похвали в най-скоро време с два стадиона на европейско ниво, строени в нашия мандат. Уведомиха ме, че не е решен въпроса с електрозахранването, тъй като в началото не е имало яснота каква мощност ще е необходима.

profittips-the best football tips

Това трябва да бъде предмет на съвсем отделна поръчка, затова в спешен порядък ще предложа да бъдат отпуснати средства за изработването на проект и изграждането на два трафопоста на стадиона, с което проблемът да бъде решен. Иначе всичко останало, което видях, много ми хареса, напредва и строежът на трибуна „Спортклуб“ и стадионът вече добива доста по-красив вид“, заяви при инспекцията кметът.

profittips-the best football tips

Костадин Язов успокои привържениците на клуба, че достъпът на гостуващи фенове до останалата част от трибуните ще бъде допълнително ограничен, за да се избегнат стълкновения и поясни, че в началото на следващата седмица ще внесе документите за приемателна комисия, която да одобри построената трибуна и да издаде Акт 15.

Стоичков и WINBET представят: Diamond Plus Stoichkov Edition 🏆 атрактивни бонус нива и много печалби

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker