Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Отписаните пак са тук

И това лято катаклизмите не подминаха Локомотив. За тях вече се изписа много. Но така е преди всеки сезон – на „Лаута“ сякаш вече свикнаха 10 дни преди старта на сезона да не знаят ще ги има ли или няма. Те обаче винаги са тук. Просто защото заслужават. И за разлика от други, отписваните с лека ръка, не мрънкат, а работят. За седмица на „Лаута“ направиха немислимото. В събота вечер измъкнаха точка от Левски на „Герена“. При това те съвсем спокойно можеха да са три. Домакините се оплакват, че Локо вкара случайно, но точно случайни рикошети им позволиха да изравнят. Сините натъртват, че отборът им е събран наскоро. Прави са, но Локо беше граден за часове. При това в него заиграха само локомотивци. Хора, за които футболът не е само пари. И това трябва да се знае. Момчета, които заради идеята, както и заради шанса да ритат в А група, си оставиха сърцата на терена. Клиширано е, но е точно така.

Стореното от Локо най-точно го описа вратарят Йордан Господинов, който заяви: „Предвид на това, че се събрахме преди 10 дни, се представихме добре. Ако бяхме някой по-малък отбор, щеше да ни е много трудно. Явно името и традициите си казаха думата“. Кратко и ясно.
Още по-добре е, че на „Лаута“ не изпаднаха в дива радост след точката. Напротив – признаха, че е можело да загубят, бяха критични към играта си. Не позволиха на заблудата да ги заслепи. Точно това е и плюсът на треньора Неделчо Матушев. Защото той знае, че трудното за отбора му тепърва предстои. С такава отдаденост обаче Локо го чакат по-добри новина. И сините от „Герена“ няма да са единствените опарили се.

“Tема Спорт”

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker