Коронавирусът и футболаПърва ЛигаТопФутбол

Отлични новини за българския спорт: Футболът у нас е все по-близо до завръщане

Футболът в България е много близо до завръщане, след като ген. Венцислав Мутафчийски обяви, че се обсъждат всякакви мерки на отхлабване включително тренировки и спортове на открито, плюс отпадане на маски на открито. Очаква се скоро Правителството да обяви график, по който това може да се случи.

TribunaPlovdiv.bg припомня на своите читатели, че от БФС заявиха, че при разрешение от здравните власти, шампионатът ни ще се поднови около три седмици след започването на тренировки от страна на отборите.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Всякакви мерки на отслабване се обсъждат. В следващите дни ще се направят съответните съобщения, с които ще се отпускат мерките. Върви се по пътя на постепенното освобождаване. Ако се допуска някакво събране не известен брой хора, то да бъде за спортовете, които са на открито, а след това с определени изисквания за затворени помещения. Не може да се предвиди в какъв обем ще бъде резултатът. В момента по света се действа на опита и грешката. Ние следим внимателно всичко и дали някъде нещо се отразява на общата заболеваемост. Малко са местата по света, където мерките са по-отпуснати от при нас. На първо място ходенето в планините, парковото разширяване, идивидуални тренировки, тренировки на открито дори и за групови спортове, но в определени условия и отстояния. Те ще бъдат обявени като дати от правителството.”, каза ген. Мутафчийски.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Един Коментар

  1. -Тоа Мунчо ми е писнал,
    гъзолизец грозен…, кух,
    кой помия ще ти лисне :
    в свинската ти зурла…, грух !?

    14:15 / 06.05.20. / София /

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker