бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Отвратително! Селски отбор опетни и поруга името на Христо Ботев

Селски футболен отбор се подигра с името на великия революционер Христо Ботев. Отбор от шуменското село Каменяк показа новите си екипи, на които беше изписано името на отбора – “ФК БОТЕФ” Каменяк.

На фланелките беше изписано и името на финансовия благодетел на тима Кемал Ешрефоглу.

Привърженици на Левски (София) от фенската група “Blue Noisy Boys” от Шумен алармираха за поругаването на името на нашия революционер.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на феновете без редакторска намеса:

Здравейте приятели, съграждани и левскари. Искаме да ви запознаем с това безумие което е извършено от собственика на супермаркет в нашия град. Този антибългарин е опетнил и поругал едно българско име което всеки знае, а името на Христо Ботев.

Той го е опетнил след като го е изписал неправилно върху футболни фланелки на селски отбор в област Шумен, където явно го играе като спонсор или собственик. Само искаме да отбележим, че същото лице трудно говори български език и миналата година искаше въвеждане на ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изучаване на турски език в училищата в област Шумен.
Призоваваме този антибългарин да изпише правилно името БОТЕВ, дори ако може да бъде подменено с някое друго ако иска име, защото това е недопустимо. За нас това е подигравателно, дори няма да се съгласим, че в изработката на това нещо е имало нормални българи които да не забележат грешката, ако те го наричат грешка.
Призоваваме ви бързо да изчистите името свято на Христо Ботев.
Само Левски 💙💙💙

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker