Новини

Отборът на Локомотив посети училище „Виктория и Крикор Тютюнджиян“ и поигра футбол с учениците

0 коментара 📁 Из града, Локомотив, Футбол 🕔27.април 2018
Отборът на Локомотив посети училище „Виктория и Крикор Тютюнджиян“ и поигра футбол с учениците

Днес представителният отбор на Локомотив Пловдив посети арменското училище в нашия град. Срещата се организира под патронажа на Фенклуб „Локомотив Пловдив“.

Заобиколени от развълнувани деца и вдъхновени от техните възгласи, играчите се върнаха в детството си, когато чакаха с нетърпение всяка възможност да се докоснат до своите любимци. Те се отблагодариха на повече от 300 ученици и ги зарадваха с безброй артикули в черно и бяло, докато по уредбата звучаха добре познатите сред децата песни на Пловдивския любимец. Сърцето на града беше огласено от възгласите на децата, които си припомниха най-знаковите победи през последните няколко сезона в компанията на главните действащи лица в тях. Недалеч от мястото, където се е родил нашият спортен клуб, семената на черно-бялата идея намериха плодотворна почва, която обещава да даде добри попълнения в редиците на Пловдивския любимец!

Черно-белият купон завърши с импровизиран мач на малки вратички между учениците и техните черно-бели любимци.

Събитието беше уважено от представители на редица медии, които изразиха възхищението си от перфектната организация на събитието от страна на най-стария фенклуб в България и на ръководството на училището, и изразиха надеждите си, че единствено това е правилният отговор на въпроса как можем да върнем децата на стадионите.


Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *