бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Осигуриха парите за стадион “Христо Ботев”, гласуват концесията на ст. “Локомотив”

Осигурени са средствата за изграждането на стадион “Христо Ботев”- Колежа. Това съобщи кметът на Пловдив Иван Тотев.

Той поясни, че е научил това от ръководството на Ботев (Пловдив), чиито представители са го уверили, че почти всичко е уредено със заема, който клубът ще изтегли от Фонда на фондовете. Това ще даде възможност строежа да започне.

Иван Тотев добави, че на сесията си, насрочена за 16 май Общинския съвет на Пловдив ще гласува концесията за изграждането на стадион “Локомотив” и базата на клуба в район “Тракия”. Всички документи за това са готови.
Спартак Пловдив ще получи стадион “Тодор Диев” на концесия за 35 години на сесия на ОбС през юни месец.

“Искаме да уведомим нашите привърженици, че икономическият анализ вече е готов и документите са внесени за съгласуване в Министерски съвет. След разговор с кмета на града инж. Иван Тотев имаме уверението, че документацията ще се придвижи бързо и през юни реално ще бъде гласувана концесията. Ръководството на клуба отново декларира, че има готовност да започне строителните дейности веднага след гласуването на концесията”, обявиха от Спартак Пловдив.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker