Извън БългарияФутбол

Организира се благотворителен футболен турнир в помощ на Сиян

Благотворителен футболен турнир на малки вратички ще се проведе в първия месец от новата 2019 година – на 26 и 27 януари.

Мачовете в надпреварата ще са от две полувремена по 15 минути. Съставите са 5+1 играчи. Таксата за участие на отбор е 30 лева, като цялата сума от турнира ще бъде дарена в помощ на малкия Сиян който е с диагноза – ахондроплазия. Двубоите ще се играят на изкуственото игрище в двора на ОУ „Захари Стоянов“.

Организаторите благодарят на директорката на училището в пловдивския квартал „Коматево“ Елена Искилиева за предоставянето на футболното игрище за благородната цел на турнира.

Регламентът на турнира ще бъде определен спрямо броя на записаните за участие отбори. Желаещите могат да се запишат за участие на следния e-mail: [email protected]

Сиян Валери Тенчев е ученик от втори клас при ОУ „Яне Сандански“ гр. Пловдив с диагноза – ахондроплазия. За да расте пълноценно Сиян има нужда от операция за удължаване на крайниците. Необходимата сума това да се случи е 18 хил. лева.

Ако и вие имате желание да помогнете, можете да го направите на банковата сметка за дарение:

Уникредит Булбанк – АД, клон Пловдив,
IBAN: BG59UNCR70001522792211
BIC: UNCRBGSF
Сиян Валери Тенчев

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker