БотевТопФутбол

Организираните привърженици на Ботев запознаха новия областен управител Йордан Иванов с проблемите около Колежа

Организираните фенове на Ботев продължават с усилията си за доизграждането на стадион „Христо Ботев“. Така в края на седмицата – в петък, 28.01.2022 г., се проведе среща между областната управа и представители на Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас.

Фенските структури бяха представени от Борис Гиздаков, Михаил Манолов, Момчил Милев и Иван Шопов. Самата среща бе по покана на областния управител Йордан Иванов и с любезното съдействие и присъствие на народния представител Иван Петков.
Г-н Йордан Иванов бе запознат със статута на Сдружението като член на БФС, със статута на стадион „Христо Ботев“, който по проект трябва да разполага с лиценз за категория 4 на УЕФА, както и с информацията за строежа, с която привържениците на Ботев разполагат до момента.
От страна на областната управа бе проявен сериозен интерес по всички теми, а срещата постави началото на диалог за държавно съдействие за цялостното довършване на строежа на стадиона.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker